장조림

기본요리 달걀장조림: Braised boiled-eggs #029

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작성자 도전집밥 home cooki… 작성일21-02-28 00:00 조회0회 댓글0건

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이번 도전 요리는 달걀장조림입니다.
This challenge is the braised boiled-egg.

1단계: 재료 설명
삶은달걀: 10개
마늘: 약 20개
꽈리고추: 150g(약 20개)
물: 1리터
간장: 120ml
설탕: 5 큰술
양파: 1/2개
대파: 1/2개
멸치: 15마리
다시마: 5장
다진마늘: 1큰술

Step 1 : Ingredients Description
Boiled eggs: 10ea
Garlic cloves: 20ea
Chili pepper: 150g (about 20ea)
Water: 1 liter
Soy sauce: 120ml
Sugar: 5 Tablespoon
Onion: 1/2 ea
Green onion: 1/2ea
Dried anchovy: 15 ea
Dried kelp: 5 ea
Minced garlic: 1 Tablespoon


2단계: 소스 준비 및 재료 다듬기
Step 2: Preparation for sauce and ingredients
마늘을 썰고 꼬리고추에는 구멍을 내어줍니다.
Slice garlic cloves and make some holes on the chili peppers


3단계: 조리하기
Step 3: Getting together
냄비에 양파, 대파, 멸치, 다시마를 넣고 20분간 끓여줍니다.
Put onion, green onion, dried anchovies, dried kelp, water in a pot and boil it for more than 20 minutes.

양파, 대파, 멸치, 다시마를 건져냅니다.
Take out onion, green onion, dried anchovies, dried kelp,

설탕, 간장, 다진마늘, 삶은달걀을 넣고 30분간 끓여줍니다.
Put in sugar, soy sauce, minced garlic, boiled eggs, and boil it for more than 30 minutes.

꽈리 고추, 마늘을 넣고 5분 더 끓여주면 끝
Put in Chili pepper, garlic cloves, and boil it 5 minutes more.


4단계: 마무리 및 담기
Step 4: Finishing \u0026 Serving
접시에 담아서 맛있게 드세요.
Serve it up and enjoy.


#달걀장조림 #BraisedEgg #장조림

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